Theater Agency

AT Next verzorgt de tourneeplanning, financiƫle afhandeling en marketing & publiciteit voor verschillende producenten en artiesten van A tot Z. Wij begeleiden, adviseren en inspireren onze producenten en artiesten in de ontwikkeling naar een succesvolle theatertournee.

Producenten en artiesten

Vaste producenten van AT Next zijn o.a. Van Hoorne Entertainment, Edwin Evers Band, REP Entertainment, Ambassadors of Entertainment, ISH Dance Collective, De Theater BV, The Dutch Eagles, VanVelzen, Nielson en Ellen ten Damme. Daarmee behoort AT Next tot een van de belangrijkste spelers in de theaterbranche.
Web-banner-Woezel-Pip-en-de-Tijdmachine-Fotograaf-Wim-Lanser-1

Historie

AT Next is in 2014 ontstaan door een fusie van AT Theater en Next Theater. Hierdoor ontstond er een impresariaat dat naast populaire muziek- en kindervoorstellingen, ook grote musicals en toneelvoorstellingen kon bieden. In de afgelopen jaren heeft de verdere groei in het totale kwalitatieve aanbod er toe geleid dat AT Next een van de belangrijkste spelers binnen de Nederlandse Theaterbranche is geworden.

AT Next is samen met Senf Theaterpartners en de Nationale Theaterkassa gevestigd in het historische pand van het oude Legermuseum in Delft.