Met zijn perfecte personificatie van Frank Sinatra, kroonde Peter Douglas zich in 1987 tot de onbetwiste winnaar van de ‘Soundmixshow’. De ongekende, niet te evenaren vocale gelijkenis tussen Douglas en Sinatra zorgde ervoor dat hij een veelgevraagd zanger is, zowel in Nederland als ver daarbuiten.

Sinatra by Douglas & BOSCO is een unieke combinatie waarin de swingende legacy van Frank Sinatra als nooit tevoren tot leven komt!

Dat de koek nog lang niet op is, bewijst Peter door samen met het BOSCO Jazz & Pop Orchestra mee te doen aan het SBS6-televisieprogramma ‘The Tribute: Battle of the Bands’. Het 10-koppige BOSCO Orchestra is een allround collectief dat speelt op talloze festivals en theaterpodia. Naast hun eigen programma’s, werkte BOSCO met verschillende artiesten, waaronder de rockabilly-sensatie Liptease en ‘gypsy-crooner’ Johnny Rosenberg.

Sinatra by Douglas & BOSCO is een unieke combinatie waarin de swingende legacy van Frank Sinatra als nooit tevoren tot leven komt! Verwacht een avond vol met gouden hits als ‘My Way’, ‘Fly Me to the Moon’ en ‘New York, New York’.

Peter Douglas
Inmiddels timmert Peter Douglas al ruim 35 jaar aan de weg en is hij nog steeds vol passie met zijn vak bezig. De crooner bracht verschillende albums uit en zijn wereldhits ‘Stars On Frankie’ en ‘Thank You Frank’ zullen bij velen nog bekend in de oren klinken. Ook de naasten van Sinatra is de vocale gelijkenis niet ontgaan: na Peter's optreden tijdens de New York Marathon Run in 1996 werd hij door de familie uitgenodigd om de 81e verjaardag van zijn idool mee te maken.

Zijn indrukwekkende carrière heeft Peter Douglas gemaakt tot wat hij vandaag de dag is: een entertainer van de bovenste plank met een schat aan ervaring, een onberispelijk gevoel voor stijl en een dijk van een stem!

BOSCO Jazz & Pop Orchestra
Het 10-koppige BOSCO Jazz & Pop Orchestra is een allround collectief dat in 2003 werd opgericht door arrangeur, producent en trompettist Daan Bogers. De band speelde op talloze festivals, theaterpodia, evenementen en was meermaals op TV te zien en op de radio te horen. BOSCO heeft een reputatie als het gaat om veelzijdigheid. De band is allesbehalve een statisch orkest, maar een collectief waar zowel het plezier als de kwaliteit vanaf spat. Meer dan eens werd de band uitgeroepen tot publiekslieveling bij meerdere Nederlandse jazzfestivals.