Deze waanzinnige zangeressen en songwriters brengen een ode aan de vrouw! In 2017 begonnen The BlueBirds als trio vanuit hun gezamenlijke liefde voor countrymuziek. Na een succesvolle eerste theatertour en reprise, zijn ze nu terug met de show Great Big World.

Vanaf 2021 zijn The BlueBirds een vrouwencollectief, waarin artiesten Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste Birds. Ze schreven hun tweede album ‘Great Big World’ samen met verschillende vrouwelijke vocalisten en songwriters zoals Janne Schra, Hadewych Minis, Yori Swart en Birgit Schuurman. Songs geïnspireerd door indie en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert. Dit album snijdt thema’s aan als female power, vriendschap en rust vinden in de chaos van deze wereld. 

In intieme sfeer beleeft het publiek naast songs van het album ‘Great Big World’, ook klassiekers van o.a. Dolly Parton, The Chicks en Kacey Musgraves. Liedjes van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ komen ook voorbij. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre. 

Bijzonder aan deze theatershow is de special guest: namelijk niemand minder dan Leonie Meijer! Deze avond zal zij zich als derde Bird toevoegen aan het vrouwencollectief. Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, verhalen en liefde voor muziek!

Alle speeldata