Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en veel mensen toch niet echt happy zijn? Veel mensen hebben last van onrustige gedachten. We zijn druk in ons hoofd. Stop. Druk even de pauzeknop in bij jezelf.

In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd. De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. Een inspirerende theatervoorstelling over levenskunst, afgewisseld met korte meditatiemomenten en prachtige muziek.

Michael Pilarczyk: “Deze voorstelling laat je nadenken over jezelf. Wat ik vertel en vooral de vragen die ik stel, geven zelfinzicht. Het is echt een moment voor jezelf.”

Meditatie heeft het leven van Michael Pilarczyk compleet veranderd. Van populaire Radio 538-DJ tot succesvol zakenman, via toppen en diepe dalen, naar bestseller auteur en meditatiecoach.Meer dan 250.000 Nederlanders en Belgen gebruiken dagelijks de ‘Meditation Moments’ app met de rustgevende stem van Michael. Hij verkocht tot op heden 450.000 boeken over de kracht van je gedachten, mindfulness en het leven van je mooiste leven. Zijn bestverkochte boek heet ‘Master Your Mindset’.

Productionele informatie

Producent Mastermind Academy
Cast Michael Pilarczyk
Genre Specials
Zaalindicatie Grote zaal
Speelperiode Maart 2023 en mei 2023
Afrekenprijs €27,50
Garantie €3.500,-