Met Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven ‘The BlueBirds’ hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre. Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen.

UITGELICHT!
De voorverkoop van de concerten in seizoen 2017-2018 loopt zeer succesvol, waardoor besloten is een nieuwe tour te boeken.

Productionele informatie

Zaalindicatie: middenzaal
Speelperiode: september t/m november 2018
Producent: Krystl Music
Cast: Elske DeWall, Krystl, Rachèl Louise en band

Video