Donna Summer’s Last Dance

Donna Summer, de onbetwiste queen of disco is helemaal terug! In New York gaat in het najaar van 2017 ‘The Donna Summer Musical’ in première om vervolgens Broadway te veroveren. Voor theaterseizoen 2018-2019 kunnen de Nederlandse theaters zich opmaken voor de wervelende discoshow Thank God It’s Donna!. Een avondvullende feel good voorstelling met de legendarische Donna Summer als stralend middelpunt. Een respectvolle hommage waarbij alle wereldhits de revue passeren in een super swingende show vol glitter en glamour: de ultieme discoshow!

Een dijk van een stem, een sexy verschijning en twintig wereldhits; Donna Summer is hét icoon van de disco. Donna Summer die met ‘I Feel Love’ de dancemuziek voorgoed veranderde en die met ‘Last Dance’ haar grootste hit had. Het publiek zingt alle hits mee bij deze spetterende show waarbij stilzitten geen optie is.

Maar er is meer, het podium verandert in de legendarische New Yorkse discotheek Studio 54 waar het publiek meeleeft met Donna Summer’s succesverhaal. Een verhaal dat begon in Nederland en eindigde op 09/11 in New York met het inademen van de gifgassen van de Twin Towers, waardoor haar stem uiteindelijk verstomde.

UITGELICHT!
Thank God It’s Donna! is een spetterende discoshow waarvan iedereen dacht dat we die nooit meer zouden beleven.

Productionele informatie

Zaalindicatie: grote zaal
Speelperiode: februari t/m april 2019
Producent: Whisperland
Regie: Barend Fransen
Cast: All Star Band en Dorona Alberti