Magisch kerstballet op écht ijs!

Op de prachtige muziek van Tchaikovsky vertelt Sleeping Beauty on Ice het klassieke liefdessprookje. Grootse decors, kleurrijke projecties, weelderige kostuums en indrukwekkende special effects zorgen gegarandeerd voor een adembenemende show. Met de meest spectaculaire lifts, technische hoogtepunten, acrobatische oefeningen en vuureffecten verzorgen maar liefst 18 kunstschaats-kampioenen van de Imperial Ice Stars met Sleeping Beauty on Ice een theaterervaring die het publiek van alle leeftijden zal betoveren.

Het verhaal: de koning en koningin geven een feest voor hun belangrijkste familieleden en vrienden. Ze besluiten hierbij de zwarte heks Carabosse niet uit te nodigen. Carabosse is zo boos dat hij hun pasgeboren dochter prinses Aurora vervloekt. Tijdens de 18e verjaardag van prinses Aurora komt hij vermomt als een oude man het paleis binnen die graag op de verjaardag van de prinses wil toasten met een speciaal glas champagne. Zodra Aurora een slok neemt van de champagne valt ze in slaap door het gif in het drankje. Haar zus prinses Lilac moet er binnen 24 uur voor zorgen dat Aurora weer wakker wordt, gelukkig ontmoet zij tijdens haar reis op zoek naar het tegengif Prins Désiré.

UITGELICHT!
Het theaterpodium zal worden getransformeerd tot een ware ijsvloer. Een team van ijsspecialisten zal hiervoor speciaal worden overgevlogen.

Productionele informatie

Zaalindicatie: grote zaal – seriebespeling
Speelperiode: december 2018 en januari 2019
Producent: Tourneetheater i.s.m. Lunchbox Theatrical Productions
Cast: Imperial Ice Stars

Video