Trossen los!

Na avonturen op Bali, in Oostenrijk en in New York, kiezen vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley deze keer het ruime sop. Joke is als populaire vlogster uitgenodigd voor een luxe cruise en mag wat vriendinnen meenemen. Lydia kan zelfs met behulp van haar cosmetisch arts de gevolgen van de overgang nog amper tegenhouden, maar ze verzet zich met hand en tand.

Miljonair Shirley wil niet alleen maar rentenieren. Ze wil nog echt iets ondernemen. Iets creatiefs. Laat Shirley nou één belangrijk ingrediënt missen om het te maken als creatief genie… Smaak.

Joke heeft te maken met dalende kijkcijfers op haar vlogkanaal. En minder kijkers is minder adverteerders en dat betekent minder geld. Ze moet concurreren met treitervloggers, zingende kleuters en katten die kunnen rolschaatsen. Dus Joke probeert haar vlog wat op te peppen. Bij voorkeur ten koste van haar vriendinnen. Moniek lijkt wat afwezig. Om de haverklap verdwijnt ze voor een half uurtje en weet niemand waar ze is. Tot blijkt dat ze meer van huis heeft meegenomen dan alleen een koffer.

UITGELICHT!
Na het overdonderende succes van de eerste drie delen zijn de Opvliegers ook dit seizoen weer in de theaters te zien met een geheel nieuw avontuur.

Productionele informatie

Zaalindicatie: middenzaal – grote zaal
Speelperiode: december 2018 t/m april 2019
Producent: Rick Engelkes Producties
Regie: Martin Michel
Cast: Antje Monteiro, Sandra Mattie, Joanne Telesford en Anouk van Nes

Video