De nieuwe Nederlandse comedymusical van de makers van VAMOS!

Drie gezinnen op een onbewoond eiland, waar ze het moeten zien te redden en ook nog eens allerlei opdrachten moeten uitvoeren. Een idee waar een zekere omroep wel brood in ziet. Samen met bedenker en presentator Ruud Salomons worden de drie meest bizarre gezinnen bij elkaar gezet.

De familie Ten Kate, een Tokkie-gezin uit Schiedam. De familie Stirum-van Vinkesteyn, een dokters familie uit Blaricum en het gezin Mozart-Van Gogh, een homoseksueel stel waarvan de een reclame jingles componeert en de ander striptekenaar is. Allemaal met hun eigen reden om mee te doen aan dit bizarre programma.

Niet de perfecte vakantie combinatie. Sterker nog: het is al hommeles in het vliegtuig. De drie gezinnen kunnen absoluut niet met elkaar overweg. Ze snappen elkaar niet en als er een enorme prijs in wordt gegooid, ze kunnen het eiland waarop ze verblijven winnen, willen ze dat al helemaal niet meer. Weg van de realiteit bestaat alleen de vormgegeven wereld van een op kijkcijfers beluste presentator. Ineens bevinden alle kandidaten zich in een Truman show-achtige situatie.

Onder het motto: ‘ik voor mezelf en God voor ons allen’ gaat iedere vorm van fatsoen overboord en gaat iedereen tot het uiterste. Hoe leuk is dat: voor eeuwig op een onbewoond eiland? Hebben we andere mensen niet gewoon nodig? Winnen is leuk, maar hoe leuk is een leven alleen? Weg van anderen?

UITGELICHT!
OP EEN ONBEWOOND EILAND is een swingende en hilarische nieuwe comedymusical van hetzelfde team dat garant staat voor de comedymusical ‘VAMOS!’

Productionele informatie

Zaalindicatie: grote zaal – seriebespeling
Speelperiode: september 2018 t/m april 2019
Producent: Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment
Regie: Martin Michel