The road to Bluebird Café

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café.

De muzikanten van Nashville Night geven het gevoel dat het publiek zich op deze historische plek begeeft. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

UITGELICHT!
De muziek uit de Amerikaanse Netflix serie ‘Nashville’ is wereldwijd razend populair.

Productionele informatie

Zaalindicatie: middenzaal
Speelperiode: oktober en november 2018, januari en februari 2019
Producent: D.M.P Productions
Regie: Kees Meijer
Cast: Lesley van der Aa, Michèle van der Aa, Leon Priest, Marcel Fisser, Eric Coenen, Arthur Lijten en Wim van de Vliert

Video