ISH Dance Collective

Pssst! Luister eens! Jij bent toch zo goed in keuzes maken? We zien je wel hoor. Speltbol of kapsalon, de fiets of de tram, freelance of loondienst. Jij kan dat, echt supergoed van je. Maar durf je het ook op grotere schaal? Echte verantwoordelijkheid voor de grote zaken des levens? En ben je dan ook dapper genoeg om de consequenties te dragen?

Beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi ontwerpt een interactieve theatervoorstelling in de vorm van een hoorspel. Eentje zoals je die vroeger op de radio hoorde, zoals het bekende War of the Worlds. In Listen Up! wordt al het geluid live geproduceerd door drie stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Versterkt door vooruitstrevend 4D geluid zullen vocale soundscapes, effecten en muzikale composities het decor zijn van een uitdagende voorstelling vol vragen. Wat als jij het voor het zeggen had? Hoe zou de wereld eruitzien?

UITGELICHT!
Abdelhadi Baaddi maakte eerder de succesvolle voorstelling ‘Ik ga op reis, en neem mee’. NRC beschreef deze voorstelling als: “Dit jaar een van de pareltjes van het Amsterdam Fringe Festival”.

Productionele informatie

Zaalindicatie: middenzaal – toneel  op toneel
Speelperiode: september 2018 t/m december 2018
Producent: ISH Dance Collective
Regie: Abdelhadi Baaddi
Cast: Poul Holleman, Joost Maaskant, Abdelhadi Baaddi e.a.

Video