Fly Like an Eagle

Ruim 40 jaar na dato staat de authentieke muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd recht overeind. De Dutch Eagles zijn inmiddels, tot ver buiten onze grenzen, de onbetwiste ultieme vertolkers van dit muziekgenre en het tijdperk. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar schijnbaar moeiteloos tot leven.

Leo Blokhuis schreef al dat de Dutch Eagles live de ‘echte’ Eagles voorbijgaan. De Dutch Eagles zijn dan ook veel meer dan ‘the next best thing’, ze zijn de beste muzikale reisgids die u zich kunt wensen. ‘Fly Like an Eagle’ is een avond met superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit door de beste live band van Nederland.

Grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen, met weergaloze precisie, exact klinkend zoals het publiek gewend is en springlevend gebracht. De Dutch Eagles slaan hun vleugels weer wat verder uit.

UITGELICHT!
De Dutch Eagles verkochten in Nederland alleen al meer dan 300.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans.

Productionele informatie

Zaalindicatie: middenzaal – grote zaal
Speelperiode: oktober 2018 t/m maart 2019
Producent: Dutch Eagles
Regie: Hidde Simons
Cast: Arto Boyadjian, Dennis Allaert, Jaco van der Steen, Ruben van Mastrigt, André Kemp en Dennis Wind

Video